Investering

 

‘Hoeveel sessies heb ik nodig?’ is een vraag die vaak terug komt. Mijn aanbeveling is eigenlijk altijd om een pakket van in elk geval 5 sessies te boeken wanneer je je trauma of patroon vanuit het onderbewustzijn wilt verwerken en de bijbehorende overtuigingen wilt veranderen.

Bij kinderen gaat het over het algemeen een stuk sneller, en raad ik aan om het per sessie aan te kijken.

Wil je meerdere aspecten/patronen met de bijbehorende negatieve overtuigingen in je leven echt volledig transformeren? Kies dan voor het pakket van 10 sessies. Je geeft jezelf dan genoeg tijd en ruimte om jouw leven eens goed onder de loep te nemen en duurzaam te veranderen.

Wanneer je door een burn-out gaat is het raadzaam om een pakket van 15 sessies te nemen. Je geeft jezelf hiermee zowel tijd, rust en ruimte om jezelf op de eerste plek te gaan zitten, grenzen goed te gaan bewaken, lichaamssignalen te leren herkennen en jouw leven op jouw manier in te gaan richten.

Om te leven vanuit jouw eigen behoeften, verlangens en passie is een groot goed!

Weet je het niet zeker en wil je graag even overleggen? App of bel me even, ik denk graag met je mee.

Op de pakketten krijg je korting! Geef bij het eerste contact meteen even aan wanneer je hiervoor wilt kiezen, dan kan ik dit direct meenemen in de facturering. Betaling mag in 1 keer, maar mag ook in delen.

Een losse sessie is €165, 5 sessies is €750, 10 sessies €1475 en 15 sessies €2225.

(Voor bedrijven geldt de pakketkorting niet en is de prijs ex. BTW)

PS: PSCYH-K sessies worden (nog) niet door de verzekering vergoed, het is echt een investering in jezelf, jouw gezondheid en toekomst. Wel zijn er opties om het door de werkgever te laten vergoeden, vraag hiernaar als dit op jou van toepassing kan zijn. Ik help je hier graag bij!

Chat openen
Hoi! Hoe kan ik je helpen?
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.