Over mij

Let's Glow - Laat oude patronen en trauma los en creëer je mooiste leven.

Een levenslusteling met een sterk ontwikkelde intuïtie en een talent om patronen te ontdekken, verbindingen te leggen en inzichten te verkrijgen. Ik hou van mensen, ingewikkelde en complexe zaken en van diepere materie. Ik ben vrolijk, open minded en hou ervan om grenzen te verleggen. Ik zie het mooie van mensen, van de wereld en ben een echte lightworker. Ik hou van dieren, van bomen en planten. Van lezen op de bank met een Yankee Candle erbij. En ook van motorrijden, backpacken, hardlopen en rock muziek.


Zuid Afrika

Let's Glow - stress en burn-out coaching OisterwijkAvontuur en reislust brachten mij na mijn studie Social Work naar het platteland van Zuid Afrika. Het leven volgens het ritme van de natuur, the drums and heart beat of Africa, ik was direct verkocht. Ik genoot er intens van.

Al in het eerste jaar in Zuid Afrika ontmoette ik de liefde van mijn leven: Johan. Samen kochten we een schitterend huis met enorme tuin. Met onze honden, katten, kippen, vogels en reptielen die je overal tegenkomt, was het een gezellige boel. Ik ontdekte een passie voor tuinieren en een liefde voor vetplanten. Met 6000 vierkante meter grond kon ik helemaal los gaan.


Mijn oude patronen

Ik ging natuurlijk niet voor niets de wereld over. Ik ben opgegroeid in een erg streng dogmatisch gereformeerde kerk. En al had ik vroeg in mijn twintiger jaren deze kerk verlaten, de oude patronen bleven bestaan. Dat wat mij geleerd was, bijvoorbeeld wie ik was, wat ik wel of niet mocht. Maar ook over mijn plek in de wereld en wat om over andere mensen te denken.

Ergens voelde ik dat er een oplossing moest zijn, maar vinden deed ik die niet. Zelfs aan de andere kant van de wereld bleven dezelfde overtuigingen mij achtervolgen. Ik studeerde reiki en kinesiologie, leerde mediteren en visualizeren. Maar nog steeds bleven diezelfde oude patronen naar boven komen.


Het onderbewustzijn

Ik werkte jarenlang als social worker en therapeut bij een hospice in de sloppenwijken onder de allerarmsten. Ik specialiseerde me daar in verlies- en traumaverwerking en kwam tijdens een van de studies voor het eerst in aanraking met het onderbewustzijn.

Er ging een nieuwe wereld voor me open. Dus daar zaten al die emoties, patronen en pijnlijke ervaringen opgeslagen! No wonder dat ik hier niet bij kwam. Dat is helemaal niet te veranderen met praten of redeneren. Maar dat was me nooit geleerd in mijn opleidingen!

Ik leerde alles wat er maar te vinden was over het onderbewuste, studeerde hypnotherapie en kwam erachter dat er ’tools’ waren om met het onderbewuste te gaan werken. Langzaam maar zeker begonnen dingen te veranderen…

Maar ergens intuitïef ‘wist’ ik: Het moet makkelijker kunnen…en sneller. Als trauma’s in een split second kunnen ontstaan, moeten ze ook in een korte tijd te veranderen zijn. Ik bleef me verdiepen en kwam na het boek ‘De biologie van de overtuiging’ van Bruce Lipton met PSYCH-K in aanraking.

Wat een openbaring en wat eenvoudig: Het kan wél! En nog steeds ben ik verbluft over de eenvoud en diepgang van dit proces. Mijn leven draaide 360 graden om. Ik kon mezelf eindelijk helemaal bevrijden.Ik opende mijn eigen praktijk in 2015.

Bijzonder genoeg was het Johans passie voor rugby wat ons na elf jaar Zuid Afrika naar Nederland bracht.


Naar Nederland

Van het intuïtieve leven middenin de natuur terug naar het drukke Nederland…wat een aanpassing!

Eenmaal terug merkte ik al snel dat veel mensen in Nederland zichzelf voorbij rennen. Het tempo ligt hier zo ontzettend hoog. Het verschil was letterlijk voelbaar. Ik moest er de eerste maanden echt voor oppassen om mezelf niet te verliezen in de rat race en ik ben dan ook veel te vinden in de prachtige bossen en vennen van Oisterwijk. Ik heb het nodig om naar mijn intuïtie en hart te blijven luisteren, om te voorkomen dat ik ook ga mee rennen.


“You are a human being, not a human doing.”


Mijn missie

Het was voor mij een vrij grote schok om te zien hoe mensen in dit prachtige land maar door blijven gaan. Geen tijd nemen om tot rust en bezinning te komen. Om naar hun hart en dromen te luisteren. Het is dan ook geen verrassing dat de burn-out cijfers de pan uit rijzen. Of dat de psychiatrie vol zit.

Al snel ging er bij mij een knop om. Als ik één ding geleerd had van emigreren en remigreren, was het dat ik mijn eigen leven kan creëren en inrichten zoals ik het wil. En als ik dat kan, kan iedereen het.

Let's Glow - stress en burn-out coaching in OisterwijkMijn missie was geboren. Ik help mensen om zichzelf te bevrijden. Om hun mooiste leven te creëren. Om oude patronen, diepe trauma en stress los te laten. Om de glow van binnen te vinden en te gaan genieten van het wonder van het leven!


afspraak maken