Burnout coachingstraject

Burn-out coaching

Burnout coachingstraject

Wat is een burn-out?

Loop je vast op het werk, is het allemaal te veel?

Een burn-out is een toestand waarin je lichamelijk en geestelijk uitgeput bent.

Wat bij bijna iedereen hetzelfde is, is dat je over je grenzen blijft gaan, je het moeilijk vindt dit aan te voelen en het ook lastig vindt om aan de bel te trekken.

Maar ook bij een burn-out geldt dat er altijd persoonlijke redenen zijn waarom iemand vast loopt. De oorzaak is bij iedereen dus wel degelijk anders, want iedereen heeft zijn eigen unieke persoonlijke ervaringen gehad in zijn leven.

Hulp bij burn-out

Jouw ervaringen

Jouw ervaringen zijn allemaal opgeslagen in jouw onderbewuste, waaruit een basis is ontstaan van patronen en overtuigingen over wie je bent en wat jij wel/niet (aan)kunt.

Dit beïnvloedt ons hele leven, dus ook ons professionele leven.

Persoonlijk burn-out traject

In een persoonlijk traject gaan we hier samen naar kijken en gaan we werken aan gezonde patronen en overtuigingen. Ook gaan we stress en trauma verwerken en loslaten in het onderbewuste deel van jouw brein, waardoor het een stuk makkelijker wordt om grenzen te stellen en jouw energie levels op pijl te houden.

Voor sommige mensen is het heel duidelijk waar bepaalde patronen of gedragingen vandaan komen, voor andere mensen is het een totaal raadsel. Kwam deze burn-out eigenlijk als een donderslag bij heldere hemel.

Wanneer dit het geval is bij jou, raad ik je aan om deze blog eens te lezen. Samen gaan we onderzoeken hoe het bij jou tot stand is gekomen en de oorzaken en gevolgen aanpakken.

Daarnaast onderzoeken we wat jou energie geeft; wat zijn jouw dromen, drijfveren, wat geeft jou een glow van binnen?

In een vrijblijvende intake gaan we kijken wat het beste bij jou past en leg ik uit hoe een traject in elkaar zit.

Wat zeggen klanten?

Wat zeggen klanten?

Hoe werkt het?

Als burn-out coach ben ik aangesloten bij Liberi Coaching, dé organisatie voor hulp bij stress en burn-out. Liberi heeft een team van meer dan 50 gespecialiseerde coaches door heel Nederland en werkt zonder wachtlijst. Dat is het eerste voordeel. Het tweede voordeel is dat een traject door de werkgever betaald wordt.

We merken dat steeds meer werkgevers inzien hoe waardevol een traject is voor hun werknemers. De resultaten van een coachingstraject zijn dan ook erg goed.

Op de zeer uitgebreide website van Liberi kun je een gratis stresstest doen om te kijken hoe hoog jij scoort op ongezonde stress. Nadat je deze test ingevuld hebt, geef je aan dat je terug gebeld wilt worden en kan een gratis intake met mij ingepland worden.

Je kunt natuurlijk ook direct contact met mij opnemen als je zo snel mogelijk wilt beginnen.

Mocht jouw werkgever geen investering in jou willen doen, dan is er altijd de mogelijkheid om zelf een coachingstraject te bekostigen en het niet via Liberi te doen.

Kijk dan hier voor de tarieven.

Burn-out behandelen
Chat openen
Hoi! Hoe kan ik je helpen?
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.