Omgaan met triggers en trauma

Ebook

Het 7 stappenplan bij triggers

Getriggerd worden is een van de meest vervelende ervaringen die we kunnen hebben. Het verlamd ons volledig, we hebben geen controle meer.

Het kan voelen of we overgenomen worden door iets wat groter is dan ons zelf. Sommige mensen worden zo getriggerd dat ze zelfs bepaalde gedeelten van de dag kwijt kunnen zijn. Anderen reageren en gedragen zich totaal anders dan ze graag zouden willen, zonder dat ze hier iets aan kunnen doen.
Als je dit herkent kun je dus wel wat hulp gebruiken! Daarvoor heb ik dit e-book ontwikkeld.

Elf jaar lang werkte ik bij een hospice op het platteland van Zuid Afrika, waar ik HIV en TBC cliënten en hun families begeleidde in de terminale fase van hun leven. Ik kwam dagelijks in aanraking met zeer getraumatiseerde mensen en merkte dat hier te weinig hulp voor was. Ik ben me hierdoor gaan verdiepen in trauma en triggers en ben me gaan specialiseren in het werken met deze groep mensen.

Natuurlijk heb ik niet voor niets affiniteit met trauma. Ook ik zelf heb het nodige meegemaakt en ik weet dus hoe ontzettend verlammend triggers kunnen zijn.

In dit e-book vertel ik wat er precies gebeurt in ons lijf wanneer we getriggerd worden, waar een trigger vandaan komt en wat we eraan kunnen doen. Bewust zijn van wat er gebeurt is namelijk een eerste stap die we kunnen zetten voor onszelf. Hierdoor verdwijnt de trigger zelf niet, maar zijn we wel in staat om ons zelf sneller en effectiever weer onder controle te krijgen. Erg waardevol dus!

Download het e-book en neem die eerste stappen in jouw herstel.

Chat openen
Hoi! Hoe kan ik je helpen?
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.