PSYCH-K®

Let's Glow - Laat oude patronen en trauma los en creëer je mooiste leven.

Direct een afspraak maken


Wat is PSYCH-K®?

PSYCH-K® is een bijzonder eenvoudige methode om negatieve, saboterende en belemmerende overtuigingen in je onderbewustzijn te veranderen naar positieve en helpende overtuigingen. Ook kan het stress tot op celniveau uit je lichaam verwijderen.

Belemmerende overtuigingen zoals ‘ik ben niet goed genoeg’ kunnen met deze methode op een eenvoudige manier aangepakt worden en veranderen naar een overtuiging zoals: ‘ik ben goed zoals ik ben’.


Voor wie is PSYCH-K®?

PSYCH-K®  is geschikt voor iedereen die ergens tegenaan loopt of door getriggerd wordt. Of je nou 15 jaar of 75 jaar bent. Het kan enorm breed gebruikt worden. Of je nou voelt dat je jezelf terug houdt in het leven, je steeds weer terug valt in hetzelfde patroon, of dat je nog steeds achtervolgd wordt door een nare gebeurtenis. PSYCH-K® helpt je om belemmerende overtuigingen aan te pakken en stress te verwijderen.


Trauma’s, angsten en patronen

Ook kun je patronen, angsten en trauma’s met deze methode aanpakken en de emotionele verbinding losmaken van de gebeurtenis. Zo hoef je niet meer getriggerd te worden en kan de rust terug keren in je leven.

Een ‘balans’ (het proces van deze methode) duurt tussen de 5 tot 15 minuten. Dit lijkt verbluffend snel, maar de veranderingen die je gemaakt hebt zijn krachtig, blijvend en werken op alle lagen van wie je bent door. Dit maakt PSYCH-K® een van de krachtigste methodes die er op dit moment is.


PSYCH-K® voor gezondheid en welzijn

Omdat ik het Health & Wellbeing Programma heb afgerond, kan ik sessies aanbieden op het gebied van gezondheid. Zo is het mogelijk om een balans te doen voor optimale gezondheid, maar ook als je tegen andere dingen aanloopt die met gezondheid en welzijn te maken hebben, kun je contact met me opnemen.

Het is echter belangrijk om te weten dat PSYCH-K® geen vervanging is voor professionele medische behandeling, maar er een aanvulling op is.

De PSYCH-K®-benadering gaat over het transformeren van beperkende onderbewuste overtuigingen die je hebt, die verband kunnen houden met je fysieke conditie.

Deze overtuigingen worden meestal verworven in de vroege stadia van je leven en blijven vaak bestaan ​​tot in de volwassenheid, onder het niveau van je bewustzijn.

Ook is er een bewezen biologische interactie tussen de geest en het lichaam (the mind-body connection). Dat is waar PSYCH-K® van dienst kan zijn.

Omdat ik niet medisch gekwalificeerd ben, kan ik je niet behandelen zoals een arts dat zou doen. Met PSYCH-K® diagnosticeren of behandelen we dus geen ziekten.

Met PSYCH-K® helpen we je echter wel onderbewuste overtuigingen, die jouw gezondheid en welzijn kunnen beïnvloeden, te veranderen. PSCYH-K HWP

Soms verbetert een aandoening dramatisch door het gebruik van PSYCH-K®! Daarom bied ik deze service aan.

Hoewel het niet mogelijk is om een ​​specifiek resultaat te garanderen (omdat dat grotendeels afhangt van het individu en zijn of haar conditie) heeft PSYCH-K® een geschiedenis van 30 jaar in het helpen van mensen om een ​​bevredigend en vreugdevol leven te leiden, zowel mentaal als emotioneel, fysiek en spiritueel.

Als je klaar bent om vooruit te komen in je leven door een nieuwe staat van welzijn te co-creëren, werk ik graag met je samen!


PSYCH-K® sessies online

In deze bijzondere tijd doe ik ook sessies online. Dat betekent dat je all over the world en vanaf je eigen bank, bed of bureau een sessie kunt boeken met mij. Dit kan in nederlands, maar ik ben ook vloeiend in engels. Het effect is precies hetzelfde. Klik op de bovenstaande link om een online afspraak te maken.