PSYCH-K®

Let's Glow - Laat oude patronen en trauma los en creëer je mooiste leven.

Direct een afspraak maken


Wat is PSYCH-K®?

PSYCH-K® is een bijzonder eenvoudige methode om negatieve, saboterende en belemmerende overtuigingen in je onderbewustzijn te veranderen naar positieve en helpende overtuigingen. Ook kan het stress tot op celniveau uit je lichaam verwijderen.

Belemmerende overtuigingen zoals ‘ik ben niet goed genoeg’ worden met deze methode op een eenvoudige manier aangepakt en veranderen naar ‘ik ben goed zoals ik ben’.


Trauma’s, angsten en patronen

Ook kun je patronen, angsten en trauma’s met deze methode aanpakken en de emotionele verbinding losmaken van de gebeurtenis. Zo hoef je niet meer getriggerd te worden en kan de rust terug keren in je leven.

Een ‘balans’ (het proces van deze methode) duurt tussen de 5 tot 15 minuten. Dit lijkt verbluffend snel, maar de veranderingen die je gemaakt hebt zijn krachtig, blijvend en werken op alle lagen van wie je bent door. Dit maakt PSYCH-K® een van de krachtigste methodes die er op dit moment is.


Voor wie is PSYCH-K®?

PSYCH-K®  is geschikt voor iedereen die ergens tegenaan loopt of door getriggerd wordt. Of je nou 15 jaar of 75 jaar bent. Het kan enorm breed gebruikt worden. Of je nou voelt dat je jezelf terug houdt in het leven, je steeds weer terug valt in hetzelfde patroon, of dat je nog steeds achtervolgd wordt door een nare gebeurtenis. PSYCH-K® helpt je om belemmerende overtuigingen aan te pakken en stress te verwijderen.


PSYCH-K® sessies online

In deze bijzondere tijd doe ik ook sessies online. Dat betekent dat je all over the world en vanaf je eigen bank, bed of bureau een sessie kunt boeken met mij. Dit kan in nederlands, maar ik ben ook vloeiend in engels. Het effect is precies hetzelfde. Klik op de bovenstaande link om een online afspraak te maken.